Política Estado Español

ELECCIONS 21D

Sobres manipulats amb la papereta de Ciutadans a un col·legi de Bellvitge

Apareixen sobres manipulats amb la papereta de Ciutadans al col·legi de La Marina a l’Hospitalet de Llobregat.

Jueves 21 de diciembre de 2017 | 10:47

Poques hores després de l’inici de la jornada electoral, ja apareixen les primeres denúncies de frau. Qui ho ha denunciat ha estat la Sílvia Cassola, una interventora del col·legi de La Marina a Bellvitge, Hospitalet de Llobregat.

En aquest col·legi els interventors han detectat més d’una desena de sobres a l’interior dels quals ja estava introduïda la papereta de Ciutadans, però no podem saber quants sobres manipulats ja s’haurien introduït a les urnes.

Es tracta clarament d’un intent d’invalidar tots aquells vots que s’emeten a favor d’un grup diferent del de la papereta que ja està dins del sobre, en aquest cas la de Ciutadans. Què vol dir això? Doncs que en el moment del recompte, aquells sobres manipulats que tinguessin dues paperetes distintes serien anul·lats, mentre que aquells vots que contenen dues paperetes de Ciutadans sí que es comptabilitzarien com a vots vàlids.

No és d’estranyar que el bloc del 155 tracti de manipular aquestes eleccions a favor seu, més encara en unes eleccions que no presenten cap garantia democràtica, convocades amb l’únic objectiu de derrotar les enormes aspiracions democràtiques que ha manifestat el poble català en els darrers mesos.

No podem oblidar que aquestes eleccions es duen a terme en un context de forta repressió al moviment sobiranista, amb presos polítics com Junqueras i Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, nombroses querelles contra activistes i professors i la prohibició del color groc.


Temas relacionados

Elecciones 21D   /   Independencia de Catalunya   /   En Català   /   Política Estado Español   /   Ciudadanos   /   Catalunya

Comentarios

DEJAR COMENTARIO