Juventud

VAGA 26 ABRIL

Aquest 26 lluitem contra la repressió, per la llibertat dels presos polítics i per la gratuïtat

El 26 d'abril hi ha convocada una nova vaga estudiantil a Catalunya. Des de les agrupacions estudiantils No Passaran i Pan y Rosas sortirem als carrers a exigir la gratuïtat de tots els nivells educatius i contra la repressió.

Verónica Landa

Barcelona | @lierolaliero

Domingo 22 de abril de 2018 | 16:53

Des de les agrupacions No Passaran i Pan y Rosas, creiem que la convocatòria del 26 d’abril és un bon moment per unir les demandes del moviment estudiantil amb les demandes democràtiques del poble català.

Aquest 26 sortirem al carrer una vegada més a lluitar contra la repressió de l’Estat espanyol, la criminalització als CDR i a tota aquella joventut que s’organitza i lluita pels seus drets, per la llibertat dels presos polítics i contra tota l’ofensiva reaccionària de l’Estat contra activistes, tuitaires, rapers, artistes, estudiants, periodistes, etc.

Però també sortirem per l’educació gratuïta a tots els nivells educatius, sense importar si parlem d’universitat, secundària o FP. Una educació de qualitat, on no governin els interessos de les grans empreses i que estigui al servei dels interessos i necessitats de la classe treballadora.

La vaga coincideix amb el dia de la visibilitat lèsbica, per la qual cosa també el moviment estudiantil ha de prendre com a seva la lluita contra la LGTBIfòbia, igual que va fer el 8M amb els reclams de les dones.

No perdrem aquesta ocasió per enviar també tot el nostre suport i solidaritat als i les estudiants franceses en peu de guerra des de fa setmanes, ocupant múltiples facultats franceses i reprenent les aliances amb el moviment obrer com en el cas dels ferroviaris enfrontant al govern de Marcon.


Temas relacionados

Revoluciona UB   /   En Català   /   Movilización estudiantil   /   Presos políticos   /   Barcelona   /   Movimiento estudiantil   /   Huelga   /   Juventud

Comentarios

DEJAR COMENTARIO