Mundo Obrero Estado Español

8M TELEPIZZA

"El 8M vam parar a Telepizza contra la precarietat que viu la joventut"

Les treballadores de Telepizza de Barcelona van protagonitzar una intensa activitat el passat 8M al costat dels seus companys, per les demandes de les dones i la joventut precària.

Martes 20 de marzo de 2018 | 15:15

Les treballadores de Telepizza de Barcelona van protagonitzar una intensa activitat el passat 8M al costat dels seus companys, per les demandes de les dones i la joventut precària.

Les condicions de precarietat que viu avui la joventut als centres de treball de menjar ràpid, i especialment les condicions de discriminació i bretxa salarial que sofrim les dones a Telepizza, van ser les raons per les que vam decidir anar a la vaga”, explica Raquel, jove precària de Telepizza organitzada en la Secció Sindical de CGT.

En un acte organitzat el passat 6 de març a Barcelona per l’agrupació de dones Pan y Rosas juntament amb Las Kellys, estudiants, joves de Telepizza i treballadores migrants cap a la vaga del 8M, Raquel va fer una explicació detallada de com viuen la precarietat i la discriminació les joves en Telepizza.

“Jo com a dona, jove i també estudiant animo a totes les meves companyes i als meus companys al fet que s’uneixin a la vaga i que tots junts lluitem contra la precarietat laboral que afecta de manera més directa a les dones, les joves i a les migrants”, sentenciava.

Les joves de Telepizza van participar de la manifestació del 8M a Barcelona, en un gran festeig al costat de Las Kellys, cambreres de pis que netegen els hotels, joves estudiants i treballadores immigrants.

En finalitzar la manifestació van realitzat piquets en diferents tendes de Telepizza per poder així garantir que es realitzesin les aturades, amb una pancarta que deia: “Si ens obligueu a treballar a todxs, farem vaga todxs”. En referència al fet que l’empresa aquest dia va intentar obligar a treballar a més del doble de la plantilla habitual, perquè anessin a descompte aquells treballadors i treballadores que s’adherissin a la vaga.


Temas relacionados

En Català   /   CGT Telepizza   /   Mundo Obrero Estado Español   /   Telepizza   /   Juventud trabajadora   /   Géneros y Sexualidades   /   Juventud   /   Internacional

Comentarios

DEJAR COMENTARIO