Política Estat espanyol

EXTREMA DRETA

El ‘zasca’ monumental de Willy Toledo a dos feixistes de VOX que van voler assetjar-ho

En la tarda d'aquest dilluns un militant de Vox, com el mateix ho reconeix en les seves publicacions de Instagram, va publicar a les seves xarxes socials un vídeo en el qual ell i un altre subjecte s'acostaven a l'actor Willy Toledo mentre est caminava per l'estació d'Atocha a Madrid.

Martes 13 de noviembre de 2018 | 18:59

En el vídeo, que s’ha fet viral en les últimes hores, un d’ells s’acosta a l’actor dient “Ens hem trobat a Willy Toledo aquí en l’estació de tren d’Atocha”. Immediatament, pregunta: “Willy, una pregunta. Per què va dir vostè que Vox es combatia a hòsties?”, en referència a una frase que Toledo va pronunciar al programa dirigit per Juan Carlos Monedero ‘A la Frontera’, emès a Público TV.

Toledo, sense fer-los cas, es limita a contestar: "Fins ara". Però en aquest moment, un altre dels joves insisteix: "I si renega tant d’Espanya per què segueix vivint aquí a Espanya?".

És llavors que l’actor perd la paciència i respon: “Pírate a prendre per cul, subnormal”. El primer dels ultres li increpa: “Però no té vostè educació?”. I llavors Toledo li etziba la frase que s’ha viralizado juntament amb el vídeo: “Amb feixistes? Cap. Pírate a casa teva”.

Et pot interessar: Vox o la sortida d’extrema dreta a la crisi del règim espanyol

Un dels ultres respon llavors abans de finalitzar el vídeo: “Però si no som feixistes… aquest és Willy Toledo”. Una impostura desemmascarada poc després quan múltiples usuaris de les xarxes socials han comentat el vídeo i identificat a un dels ultradretans, divulgant-se desenes de fotos en les apareix mostrant simbologia franquista, al costat d’un quadre del dictador Francisco Franco i al costat de Santiago Abascal, capdavanter de VOX.

Posteriorment, l’autor del vídeo ha posat els seus comptes en manera privada. Del ridícul, com de la mort, no es torna.

Et pot interessar: Crisi de règim i ofensiva de la dreta: per una sortida democràtica, obrera i anticapitalista


Temas relacionados

Antifeixisme   /   Feixisme   /   Extrema dreta   /   Política Estat espanyol   /   Vox   /   Willy Toledo   /   En Català

Comentarios

DEJAR COMENTARIO