Gènere i sexualitats

CAP AL 8M

“Hazte Oir” passeja un bus amb la cara d’Hitler i alerta de la “conspiració marxista-feminista”

L'organització homòfoba i misògina d'extrema dreta ha fet circular un bus que porta una imatge d'Hitler amb els llavis pintats.

Sábado 2 de marzo de 2019 | 07:48

Des de “Hazte Oir” asseguren que “no hi ha violència de gènere”, sinó “violència domèstica”. Per això demanen la derogació de l’actual Llei de Violència de Gènere, acusant-la de “discriminatòria” cap als homes. L’argument és similar al que utilitzen VOX i sectors del PP, com a part del seu discurs “anti gènere”.

Per a reforçar aquesta campanya, publiquen en el seu compte de Twitter un vídeo titulat “Feminisme radical a Espanya” on presenten la seva particular visió sobre el moviment de dones. Allí assenyalen que “quan el benestar en les societats occidentals va deixar sense arguments la lluita de classes, l’esquerra marxista que havia perdut la seva revolució va començar a pensar… i va descobrir que enfrontant a l’home i a la dona podia tenir una nova revolució en marxa, que podia minar el pilar de la societat natural i reconfigurar ideològicament la història i les relacions entre les persones. Va aprofitar que la dona havia estat segles sostenint les cases, els fills i les famílies del món, i les va cridar oprimides, oprimides per l’home…”

Segons aquesta organització, l’auge del moviment de dones respon a una espècie de conspiració marxista-feminista, que busca distorsionar la realitat i mostrar que les dones “viuen en una situació d’opressió insuportable”, quan en realitat estem en societats inclusives i meravelloses. Tot això, llavors, no seria més que una excusa per a formar associacions feministes que rebin subsidis de l’Estat.

“Ha secularitzat els Estats i l’educació… minant la tradició humanista cristiana”, es lamenten en el vídeo i malparlen a continuació contra les campanyes pel dret a l’avortament.

Les xarxes socials no van trigar a respondre als misògins de Hazte Oir amb les seves pròpies versions del tan esmentat bus:


Temas relacionados

Misogínia    /   Masclisme   /   Feminisme   /   Gènere i sexualitats   /   Extrema dreta   /   Vox   /   En Català   /   #8M   /   Adolf Hitler

Comentarios

DEJAR COMENTARIO