Cultura

31 D'AGOST AL 2 DE SETEMBRE

Idees per a la revolució: Escola d’Estiu de la CRT a Girona

Entre el 31 d'agost i el 2 de setembre, participa de l'Escola d'estiu de la CRT, al costat de Contracorrent i Pan y Rosas a Palamós (Girona). Xerrades, tallers, piscina i platja. La millor forma d'acabar l'estiu.

CRT Estado Español

Corriente Revolucionaria de Trabajadores y Trabajadoras | @CRTorg

Martes 28 de agosto de 2018 | 10:11

Al municipi de Palamós, a Girona, a 100 km de Barcelona, ens trobarem per compartir xerrades i tallers, en un espai de formació, debat i diversió.

Durant tres dies abordarem qüestions d’internacionalisme, marxisme i gènere, lluita de classes i estratègia socialista. També hi haurà espais per compartir experiències entre joves i treballadors de diferents regions de l’Estat espanyol i amb delegacions internacionals que ens acompanyaran.

A 200 anys del naixement de Karl Marx, et convidem a recórrer els debats teòrics i polítics sobre reforma o revolució que han travessat a l’esquerra mundial. En el marc del gran moviment de dones que recorre el món sencer i del que som també protagonistes, abordarem debats imprescindibles sobre marxisme i feminisme. Aquest any, a més, es compleixen 80 anys de la fundació de la Quarta Internacional, per la qual cosa realitzarem un acte homenatge a León Trotsky i la seva vida revolucionària. També podràs participar en les xerrades sobre la crisi del règim espanyol i la transició, la situació a Amèrica Llatina, la lluita per l’alliberament del poble palestí, l’auge de l’extrema dreta a Europa, la classe obrera i l’internacionalisme, i molt més…

Des de la CRT proposem aquest calendari de debats i xerrades per obrir un espai de reflexió sobre l’estratègia per lluitar contra el capitalisme, els règims polítics al seu servei i totes les formes d’explotació i opressió que el sustenten.

També es realitzarà una trobada de joves organitzat per l’agrupació Contracorrent i l’agrupació de dones Pan y Rosas. I cada dia tindrem temps per compartir en la piscina o a la platja, en un ambient natural impressionant. No t’ho pots perdre!

L’Escola tindrà lloc en una Masia a Palamós (Girona) amb piscina i camp de futbol, molt prop de la platja. És necessari reservar llit i menjar amb anticipació. Per a més informació i reserves, escriu-nos a qualsevol d’aquests correus: [email protected], [email protected], [email protected]


Temas relacionados

Contracorriente   /   En Català   /   CRT   /   Escuela de Verano   /   Marxismo   /   Pan y Rosas   /   Cultura

Comentarios

DEJAR COMENTARIO