Política Estat espanyol

Judici al Procés

Plaça Catalunya plena per la llibertat als presos

Milers de persones desborden la Plaça Catalunya exigint aturar el judici contra els líders independentistes i la llibertat dels presos polítics.

Martes 12 de febrero de 2019 | 19:19

Fotos Xavi Ariza

El mateix dia del judici es van fer accions en diversos llocs de Catalunya. A primera hora els CDRs van tancar l’avinguda Meridiana i la Gran Via. I també es van fer talls a l’AP7.

I després finalment van acabar fent una concentració a les portes de la fiscalia amb l’objectiu de denunciar el judici farsa i demanant la llibertat dels presos polítics.

Concentració a Plaça Catalunya

Al vespre les organitzacions soberanistes van convocar concentracions en les places de cada ajuntament. A Barcelona la cita va ser a Plaça Catalunya. Es va omplir tota la plaça i els seus voltants.

Les denúncies al judici i la demanda per la llibertat als presos han centrat els eslògans durant la concentració.

El proper dissabte 16 l’ANC va convocar una manifestació unitària per la llibertat del presos polítics i per a denunciar les múltiples irregularitats que té el judici al procés. Aquesta acció serà el preludi a l’aturada del 21 de febrer convocada per la Intersindical CSC.


Temas relacionados

Judici al Procés   /   Presos polítics catalans   /   Política Estat espanyol   /   Autodeterminació de Catalunya   /   Independència de Catalunya   /   En Català   /   Catalunya

Comentarios

DEJAR COMENTARIO