LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

Solidaritat a les xarxes amb la nostra companya Verónica Landa

El 28 de maig fèiem pública la denúncia a la nostra companya Verónica Landa, membre de l'agrupació de dones Pan y Rosas, per part del Cap Superior de la Policia Nacional de Catalunya, quelcom que va generar nombrosos missatges solidaris.

Lunes 28 de mayo de 2018

El dia després de fer pública la denúncia en aquest diari, diversos mitjans alternatius com La Haine o Kaos en la Red van decidir posar en portada l’article pel qual Sebastián Trapote, Cap Superior de la Policia de Catalunya, ha interposat la denúncia per “calúmnies”.

Un gest valent que desafia les mordasses que ens intenten posar i els múltiples atacs a la llibertat d’expressió que estem veient en els últims temps.

L’article, així com la publicació de la denúncia, també va arribar a mitjans com Ahotsa.info, Argia o Canarias Setmanal.

El hastag de la campanya era #AmordazanALaPrensa i es va omplir de comentaris d’usuaris que acabaven de conèixer el cas i volien solidaritzar-se.

També, va servir per denunciar el creixent nombre de casos de repressió, com el de Francisco Molero que ha ingressat avui a la presó, o els casos de Valtónyc, Hasel, Boro i d’altres periodistes, artistes, tuitaires i activistes.

Aquí pots veure algunes de les piulades de suport


Temas relacionados

Verónica Landa   /   En Català   /   Libertad de expresión   /   Libertad de prensa   /   Ley mordaza

Comentarios

DEJAR COMENTARIO