Mundo Obrero Estado Español

EL PRAT DE LLOBREGAT

Triomf dels treballadors de Titanlux: aconsegueixen readmissió dels acomiadats i garanties d’ocupació

Els treballadors de Titanlux han aprovat en assemblea el preacord que el comitè de vaga ha aconseguit amb la direcció de l'empresa de Industrias Titán, segons informen fonts del sindicat Co.Bas, majoritari en el comitè.

Viernes 2 de febrero de 2018 | 20:36

Els treballadors de Industrias Titán, fabricador de la marca de pintures Titanlux al Prat de Llobregat (Barcelona), han aprovat en assemblea el preacord que el comitè de vaga ha aconseguit amb la direcció de l’empresa, segons informen fonts del sindicat Co.Bas, majoritari en el comitè. L’acord contempla la readmissió dels acomiadats i el compromís de manteniment de la totalitat de l’ocupació en els propers dos anys i tres mesos.

La plantilla de Industrias Titán va iniciar un procés d’aturades parcials des del mes de novembre que es va convertir en vaga indefinida el passat 29 de gener. La victòria assolida mostra que la mobilització sostinguda de la plantilla, la unitat garantida amb la presa de decisions en assemblea i el suport solidari d’organitzacions i col·lectius a través d’una Plataforma de suport, acaben donant resultats, demostrant que un altre sindicalisme, de lluita i de classe, no només és necessari sinó possible.

Font: Kaos en la Red


Temas relacionados

En Català   /   Mundo Obrero Estado Español   /   Lucha de clases   /   Lucha obrera   /   Barcelona

Comentarios

DEJAR COMENTARIO